Kukka haastoi minut:

Tehtävänanto: Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Minulla on päälläni nyt vaalea toppi ja slogit, lilat sukat, vaaleat farkut ja lila neuletakki.Hiukset on ponnarilla. Sormessa vihki- ja kihlasormukset. Nenällä silmälasit.

Viime yö oli niin kauhea etten jaksa alkaa etsiä kenellä tämä ei ole vielä ollut. Oli tosi monta herätystä. Yhdellä muksulla tuli verta nenästä yms. syitä. Jos joku nyt kuitenkin haluaa ehdottomasti kertoa mitä on päällä nyt niin laita kommenttia niin käyn katsomassa mitä olet vastannut ; ) 

Viikonloppuna minulle palautui lainasta meidän neidin vanhoja vaatteita. Sieltä löytyi minun tekemäni mekko. Ajattelin esitellä sen teille. Ohje on ollut jossain vanhassa Novitan lehdykässä. Koko on varmaan n. 70 cm. Lankana on vanha Bambino (kirjoitettiinkohan sen nimi noin?). Huomatkaa pätkävärjätty lanka! Tyttö täyttää ensi vuoden alussa 9 vuotta.

892294.jpg

Höh! Tässä tuo kuva ei näy, mutta laitan sen myöhemmin. Jess! Nyt se kuva ilmestyi...

Kiitti Kurnaus onnitteluista. Tänään on tosiaan meidän vanhimman pojan synttäripäivä. Mittariin tuli 12-vuotta <3