Täällä on ollut hiljaista viime aikoina. Käsitöitä olen kyllä tehnyt, mutten ole jaksanut päivitellä blogiani. Tein yhdet tossut punaisesta huopasesta, mutta niistä ei ole valitettavasti kuvaa. Koko oli n. 34. Tein 37 koon ohjeella uusimmasta Novitasta ne, mutta minun käsiala on tiukempaa kuin ohjeessa joten siksi tuli noin paljon pienemmät tossut.

Sitten tein pikatyönä tälläiset lapaset hahtuvasta.

366772.jpg

Koko on ekaluokkalaisen. Tein "omalla ohjeella" eli tavis ohje mutta tein oman käden mukaan ja huovutin. Kerran pyöritin koneessa, koska koko vaikutti jo sopivalta. No olishan noita pienempiäkin käyttäjiä ollut, mutta halusin tytölle sopivan kokoiset. Tänään tyttö otti käteen joten kuulen tuomion kun tulee koulusta. Jos eivät lämmitä tarpeeksi niin pistän uudelleen koneeseen ja sitten niistä tulee kuopuksen lapaset ; )

Sitten kuiskaan ihan hiljaa että aloitin vielä yhden uuden työn. Teen itselleni villapuseron Nalle-langasta. Siitä lisää kun valmistuu. Noin viikko sitten aloitin ja on valmistunut etukappale ja toinen hiha. Takakappale on nyt puikoilla.