Vaihdoin sivupohjaa. Tämä löytyi Kikiltä

Tässä kuvasarjaa viime aikojen valmistuneista. Yksi pipo jäi kuvaamatta, mutta en jaksa sitä enää alkaa kuvaamaan myöhemmin.

1080169.jpg

Sukat tokaluokkalaiselle tytölle ja nelosluokkalaiselle pojalle. Tytön sukat (vasemmalla) valmistui tänään. Koko on molemmissa n. 34. Oikean puoleiosten sukkien väri on ihan väärä. Niissä on ruskeaa ja sinistä mm. Lankana oli Lana Grossa molemmissa sukissa ja puikkoina oli 2 mm lyhyet bambuaddit. Mallineuleena 2o2n 2 kerrosta ja sileää oikeaa 2 kerrosta. Kantapää tavis vahvistamattomana.

1080178.jpg 

Kummitytölle villatakki koko 60 cm, ohje Novitassa (en muista minkä lehden malli) ja lankana Nalle-colori.

1080176.jpg

Lähikuvaa mallineuleesta ja ihanista helmiäis napeista. Tilasin Polinkalta ihania nappeja joista nämä olivat parhaat tähän takkiin.

1080173.jpg

Kummitytölle housut. Lankana 7veikka ja koko myös 60 cm. Ohje jostain Novitasta  ;-) Jos tuo naru ei toimi niin vaihdan siihen kuminauhan.

1080171.jpg

Ystävä tilasi minulta baskerin. Ei ollut päätä jossa kuvata niin tälläinen hassu kuva. Minulle tuo on liian iso. Malli Novitan syksyllä tulleesta liitteestä. Lanka on 7veikkaa.

1080182.jpg

Tämä setti taas on ekaluokkalaiselle (nyt "lainassa" 5v:llä) Pipon tein Karusellistä ja kauluri on Ulla-neuleessa oleva Unikko. Kauluri kuuluu oikeasti toisinpäin mutta poika ihastui tähän näin. Minustakin näytti hauskalle näin ;-) Lankana oli Wool.