Ensiksi esittelen sniikkerit jonka langan sain Katin arvonnassa joku aika sitten. Nämä menevät joululahjaksi, muuten kerro kenelle ; )

861945.jpg

Sitten ostin "vähän" sukkalankoja (kahteen eri otteeseen) Ketunpää-tuotteesta. Olisin ostellut vaikka kuinka paljon, mutta kun rahaa ei ole liikoja... Tässä kuvia niistä:

861959.jpg

Socken Wollen ihan vasemmassa yläkulmassa olevaa lankaa tuli toinenkin kerä mutta se on jo muotoutumassa sukiksi esikoiselle, lisäksi tuota ihan vasemmassa yläkulmassa olevaaFlotte Socke lankaa tuli toinen kerä josta on tulossa itselleni sukat. Tässä paketissa tuli myös Savisutille lähettämäni langat.

861955.jpg

Tässä tänään tulleet langat. Ihania! Palvelu tuolla Ketunpää-tuotteessa on todella ystävällistä ja nopeaa! Molemmat paketit on tulleet parissa päivässä luokseni. Suosittelen ; )

Sitten esitän kysymyksen yhdestä langasta. Tässä aika surkea kuva:

861950.jpg

Mitä tuosta langasta voisi tehdä? Minulla on kaksi kerää joissa on 100 g/kerä. Metrejä yhdessä kerässä on 320 ja neulotaan 3 puikoilla. On 100 % bambua. Neuletiheyttä ei vyötteesä ole mutta mallitilkussa on 20 silmukkaa ja leveys on 8 cm. Ihanan tuntuista ja näköistä!

Yksi vähän lähemmältä otettu kuva neulepinnasta:

861953.jpg

muoks. tästä pääsee nettisivuille jossa tietoa tuosta langasta. En vaan ymmärrä siitä mitään kun ei ole kielitaitoa.